Bewertungen für To Glass

4.2
(basierend auf 102 Bewertungen)
Strandgata 169, Haugesund, 5525
102 Bewertungen
Sortiert nach: Neuste zuerst
  • Von Kasia S aus Haugesund
    29. Juni 2020

    After work med en vennine. God mat, rolig atmosfære slik at man kunne nytte måltid og prate. Veldig fornøyd.

  • Von Per M aus Haugesund
    5. März 2020

    Meget god mat, dårlig service. Måtte hente kelner for å få best dessert selvom det var lite folk i restaurant. Kelner kom heller ikke underveis i middagen for å sjekke om vi skulle kjøpe mer drikke.

  • Von Hege F aus Haugesund
    29. Februar 2020

    Veldig rask og effektiv/hyggelig service. Maten smakte veldig godt. Spiste under kampanjen «Haugesund i 100». Ble plassert ved tomannsbord ved kjøkkenet. Gav ikke så rolig atmosfære som de andre bordene har som er unna kjøkkenet.

  • Von Helga kristbjørg V aus Karmøy
    25. Februar 2020

    Følte vi var på et samlebånd: inn -spis- kom deg ut.... Men har vært der flere ganger før og da har det vært bra.

  • Von Tove A aus Haugesund
    24. Februar 2020

    Samtlige hadde skrei! Det var en nydelig rett!. Alle sammen 6 stk var veldig fornøyde med maten!

  • Von Kåre G aus Haugesund
    21. Februar 2020

    Mitt restaurantbesøk på To Glass var meget vellykket. Veldig god mat og behagelig betjening. Vinanbefalingene passe perfekt til rettene vi valgte. I det hele, en veldig hyggelig kveld.

  • Von Hilde H aus Haugesund
    21. Februar 2020

    Vi var 16 stk. som fikk Chambre-rommet i byens koseligste restaurant. Flott rom, god mat og god service. Vi kommer gjerne tilbake.

  • Von Wenche dyngen K aus Haugesund
    14. Februar 2020

    Fornøyd med alt

  • Von Siv Helene A aus Haugesund
    8. Februar 2020

    Flott interiør. God service. God mat. Vår foretrukne restaurant i Haugesund.

  • Von Meri K aus Vormedal
    8. Februar 2020

    Nydelig matt.Flinke alle som jobber der både koker og servitører.Vi er fornøyde og anbefaler denne restauranten til andre.